Anlægsgartner, Roskilde, Stenløse, Sjælland

Produkter

Træfældning på hele Sjælland

Hos STV-Maskinservice tilbyder vi professionel træfældning på hele Sjælland. Vi er behjælpelige ved enhver opgave, ved såvel store som små træer.

Træfældning er af vores helt store områder i vinterhalvåret. Normalt arbejdes ud fra fastpristilbud, og vi giver bl.a. kunden mulighed for at få træet skåret op i 30cm-stykker.

Træfældning efter jeres ønske

Hvad enten I som private eller erhverv søger træfældning, imødekommer vi jeres ønsker. Hvis I f.eks. ikke er interesseret i at beholde træet, giver vi en pris på træet, som herefter modregnes i prisen for opgaven.

I de fleste tilfælde medbringer vi flishugger til grenaffaldet. Flisen kan efterlades på stedet, hvor den med fordel kan anvendes i f.eks. bede til at hæmme ukrudtet. Ønskes flisen fjernet, blæser vi flisen direkte op på vores ladbiler og kører det bort. Læs mere om flishugning

Vi anbefaler også stubfræsning. Det er en god og billig måde at komme af med træstubben, hvis den står på et uhensigtsmæssig sted. Læs mere om stubfræsning

Kontakt os i dag

Søger I en dygtig og troværdig samarbejdspartner til jeres træfældning? Så ser vi frem høre fra jer. Med base i Stenløse er vi den ideelle løsning, hvis I mangler hjælp i f.eks. Roskilde, Ballerup, Hørsholm, Holte og Allerød.

Kontakt os på tlf. 48 18 08 05 eller mobil 41 29 22 10