Anlægsgartner, Roskilde, Stenløse, Sjælland

Produkter

Snerydning og Glatførebekæmpelse

Snedrydning når vinteren kommer

Snerydning og glatførebekæmpelse er et stort område for os i vinterhalvåret. Det er med til at kunne beskæftige vores folk hele året, hvilket er en stor fordel hver gang en ny sommersæson starter.

Vi salter og rydder sne for en lang række boligforeninger, virksomheder og offentlige institutioner, som vi har opbygget over mange år. Udover dette, kørte vi før i tiden for det daværende Københavns Amt.

I dag er dette ændret til, at vi udgør en del af vinterberedskabet i både Rødovre og Herlev Kommune. Vi arbejder med i alt 13 maskinsæt i snerydningssituationer, alle traktorer monteret med sneplove eller koste og saltspredere. Igennem flere år har vi fået os en masse erfaring med snerydning samt glatførebekæmpelse. F.eks. i byerne Allerød, Hørsholm, Stenløse, Roskilde, Holte og Ballerup.

 

Kontakt os og hør mere 

Vi sætter en ære i at kunne betjene vores kunder på tilfredsstillende vis og kender vores kapacitet med de pågældende maskiner og maskinførere. Vores folk der er med i vinterberedskabet har alle arbejdet med dette i adskillige år og kender betingelserne. Desuden har hver medarbejder sit geografiske område, således at det er den samme mand der kommer hos den enkelte kunde igen og igen.

 Kontakt os på tlf. 48 18 08 05 eller mobil 41 29 22 10