Anlægsgartner, Roskilde, Stenløse, Sjælland

Produkter

Græsslåning

Græsslåning udføres på alle typer arealer. Prydplæner, brugsplæner, boldbaner, fællesarealer store som små.

Vi klipper for en lang række af boligforeninger, grundejerforeninger, sommerhusområder, kolonihaveforeninger, kommuner, og erhvervsvirksomheder. Arealerne varierer fra få hundrede kvardratmeter til over 100.000 kvardratmeter. Ligesom antallet af klipninger om året varierer fra 1 gang årligt til 25 gange årligt.

Vi benytter nye og effektive maskiner som passer til det enkelte formål. Derved at opnås det bedste resultat med stor tilfredshed til følge. Vi har stor erfaring med græsslåning fra mange steder på Sjælland, f.eks. Roskilde, Stenløse, Ballerup, Hørsholm, Holte og Allerød.

Aftalerne der bliver indgået kan udarbejdes som pr. gang priser eller sæsonpriser. Mange gange indgår græsslåning som en del af den samlede vedligeholdelse sammen med beskæring, ukrudtsbekæmpelse, hækklipning og lignende opgaver.

Kontakt os på tlf. 48 18 08 05 eller mobil 41 29 22 10

Hvem hjælper vi med græsslåning?

Vi har specialiceret os i græsslåning af større arealer af græs, men vi hjælper alle. Som nævnt ovenfor kan det være erhvervsvirksomheder, offentlige institutioner, kolonihaveforeninger, boligforeninger, eller grundejerforeninger. Vi er altid behjælpelige og du kan altid give os et kald, så tager vi en samtale om opgaven.

Græsslåning er en nødvendighed og skal græsplæner skal klippes med jævne mellemrum. Vi hjælper hvorend behovet er for at græsset blvier slået. Vi sætter en ære i at leverer et flot stykke arbejde, og leverer altid en veltrimmet græsplæne.

Hvor ofte skal man slå græsset?

Et spørgsmål vi tit får er "Græsslåning: hvor ofte skal det til?" Vi anbefaler man holder øje med omstændighederne omkring græsslåning. Der er mange faktorer, der spiller ind, hvor ofte græsset skal slås. Det kommer blandt andet an på vejret - Dette er et af de vigtigste faktorer, når det kommer til græsslåning. Har der været meget nedbør? Har der været meget sol? Du oplever sikkert din græsplæne vokser meget, hvis der er meget sol og meget nedbør, men knap så meget, hvis der er knap så meget sol, eller regn, Vejret og jorden er de vigtigste faktorer for, hvor ofte din græsplæne skal slås.

Hvis du ønsker en veltrimmet græsplæne anbefaler vi dog, at den bliver slået en gang hver 7-10 dage i en typisk dansk sommerperiode.

 

Kontakt os i dag, og vi ser nærmere på din græsslåningsopgave. 

 

 Kontakt os på tlf. 48 18 08 05 eller mobil 41 29 22 10